web analytics

UPDATE: Femeia îngropată într-o curte din Variaș a fost omorâtă de unul dintre copiii ei

„În sarcina inculpatului s-a reținut că în seara zilei de 29.03.2020, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, inculpatul P.A.-S. ar fi împins-o cu forță pe mama sa înspre un pat aflat în locuința comună, iar victima s-ar fi lovit de tăblia patului, căzând la pământ, inconștientă. Apoi, inculpatul P.A.-S. ar fi târât victima și ar fi abandonat-o într-o încăpere din fața bucătăriei, care nu era prevăzută cu ușă, deplasându-se în altă cameră unde s-ar fi culcat până a doua zi, când a constatat decesul mamei sale. În aceste condiții, pentru a acoperi urmele, ar fi îngropat victima și ar fi ars salteaua patului de care aceasta s-ar fi lovit”, transmit procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Poliţiştii au descoperit, miercuri seara, cadavrul unei femei de 64 de ani îngropat în curtea casei, după ce aceasta fusese dată dispărută la începutul săptămânii, potrivit IPJ Timiş.

Conform IPJ TIMIS, în seara de 5 octombrie, poliţiştii din Sânnicolau Mare au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei femei de 64 de ani din localitatea Variaş.

Miercuri seara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, al Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au descins la locuinţa persoanei dispărute, în vederea efectuării unei percheziţii domiciliare.

În urma căutărilor, poliţiştii au descoperit trupul neînsufleţit al femeii îngropat în curtea casei.

Mai multe articole

BURSE PENTRU PESTE 400 DE ELEVI AI LICEULUI DIN FĂGET

Peste 400 de elevi ai liceului ,,Traian Vuia” din Făget beneficiază de burse de merit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *