web analytics

Călin Dobra își încheie cu succes mandatul și îi urează multă baftă lui Alin Nica!

Calin Dobra multumeste jurnalistilor, colegilor si partenerilor cu care el a colaborat in mandatul de 4 ani pe care l-a avut.

El a multumit print-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„Dragi timișeni,
Mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Timiș s-a încheiat! Plec cu capul sus și consider că după aproape 4 ani în fruntea CJT este momentul să spun, încă o dată, MULȚUMESC! Pentru încrederea acordată în toată această perioadă, pentru susținerea arătată, pentru critică, atunci când a fost cazul, și pentru implicarea dumneavoastră. Toate acestea m-au ajutat și îmi dau putere să merg mai departe. Sunt mândru de tot ce am făcut pentru județul Timiș, însă, suficient de realist ca să îmi asum nu doar reușitele, ci și eșecurile.
Am făcut administrație în mod profesionist și las în urmă o „moștenire” de care sunt mulțumit, dar și o echipă de specialiști din cadrul aparatului propriu al CJ Timiș gata să pună în continuare umărul pentru dezvoltarea acestei regiuni.
Un mare mulțumesc și jurnaliștilor cu care am colaborat în acești ani, care uneori m-au ”taxat”, însă, de fiecare dată, au relatat obiectiv despre activitatea și proiectele CJT.
Membrilor noului Consiliu Județean, dar și președintelui Alin Nica, le urez succes și putere de muncă!
Tuturor vă doresc SĂNĂTATE! Într-o perioadă delicată, trebuie să dăm, continuu, dovadă de responsabilitate și să avem grijă unii de alții.
Cu respect,
Călin Dobra”

Mai multe articole

EMOȚIE ȘI PASIUNE ÎN PORTRETE ALE MARILOR ACTORI

Debut…un duo de emoție, așa s-a intitulat prima expoziție a două tinere, care a avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *