web analytics

CAZ INCREDIBIL!Băiatul unei femeii de 49 de ani, care a murit după ce a fost certată de medici că „ce dracu te vaiți atât” s-a sinucis.

Gabriela Vărzaru era o femeie de 49 de ani în putere, mamă a trei copii și devenise pentru a doua oară bunică, un motiv în plus să se bucure de viață. O stare proastă de sănătate i-a răpit zâmbetul de pe buze în scurt timp. Aceasta a acuzat dureri mari de piept și a fost chemată de urgență o Ambulanță. Medicii i-au făcut un EKG, dar în cele din urmă, starea acesteia era la fel de slăbită.

„Am chemat ambulanţa. Au trimis o maşină de dializă, i-au făcut un EKG, dar au zis că ei nu pot s-o transporte la spital şi au chemat o altă ambulanţă. Din nou i-au făcut un EGK şi, într-un final, mama a ajuns la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean, unde a stat câteva ore. Mai mult a aşteptat decât să i se facă ceva.

Doctoriţa de gardă a şi certat-o. I-a zis… ce dracu te vaiţi atât, ţi-am dat un calmant, stai să-ţi treacă, să-şi facă efectul. Cam asta a fost. Apoi i-a zis că are o simplă nevralgie, i-a scris o reţetă, i-a prescris nişte calmante şi i-a spus că poate să meargă acasă”, a povestit Cătălina Manolache, fiica pacientei, potrivit adevarul.ro.

“A ajuns acasă şi îi era tot rău. I-a spus soţului să cheme din nou salvarea pentru că îi e în continuare foarte rău, să vină să o ia. Apoi s-a pus pe pat într-o parte, a vomitat şi a murit. Au încercat să o resusciteze apoi, dar degeaba”, spune o rudă a femeii, potrivit antena3.ro.

Ieri, băiatul femeiii, în vârstă de 27 de ani, a decis să se sinucidă, neputând suporta nedreptatea care i s-a făcut mamei sale, dar și familiei.

băiatul ar fi intrat într-o depresie .

Mai multe articole

Cozi în vămile cu Ungaria! Se așteaptă 4 ore!

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad, aglomeraţia vine în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *