web analytics

UPDATE! Minorii fost găsiți de polițiști în urmă cu puțin timp, la aproximativ de 50 de km de localitatea de domiciliu.DOI COPII AU DISPARUT IN VESTUL TARII!

Minorii fost găsiți de polițiști în urmă cu puțin timp, la aproximativ de 50 de km de localitatea de domiciliu. Aceștia se află în afara oricărui pericol, iar în acest moment sunt în custodia organelor de poliție.

Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112, de către tatăl minorilor cu privire la faptul că în această dimineață, cei doi copii ai săi, CRISTOI ION SOLOMON, de 10 ani și CRISTOI ILEANA- MARIA, de 8 ani, au plecat de la domiciliu, din localitatea Petroșnița.

Cei doi minori au fost văzuți ultima dată aseară, în jurul orei 23.00, când tatăl acestora i-a lăsat în camera lor să doarmă.

SEMNALMENTE CRISTOI ION SOLOMON – înălțime 1.30 m, greutate circa 35 de kg, păr brunet, tuns scurt, fața alungită, ochi albaștri, nu are semne particulare.

CRISTOI ILEANA- MARIA- înălțime 1.20 m, greutate circa 23 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, fața ovală, ochi albaștri, prezintă o cicatrice în partea stângă a capului în urma unei intervenții chirurgicale.

Până la această oră, la căutări au fost angrenate peste 100 de forțe, formate din polițiști, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri și voluntari.

Mai multe articole

Timișul va avea 32 de centre de vaccinare împotriva COVID 19

  Judetul Timis va avea 32 de centre de vaccinare În județul Timiș vor fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *