web analytics

Dominic Fritz: Nu dorește să se înțeleagă cu PSD. CHEIA este la PNL.

Dominic Fritz, primaru ales al Timisoarei este dezamagit de atitudinea celor de la PNL, dar in acelasi timp spera ca PNL sa revina asupra negocierilor.

El nu doreste o alianta cu PSD sau PRO Romania, dar pentru a forma o majoritate in consiliu local respectiv judetean, alta varianta nu este daca PNL refuza colabolarea.

PNL va fi in aceeasi situatie, adica sa bata la usa partidelor PRO ROMANIA si PSD.

„Văd că apar primele articole cică ”Fritz nu exclude alianță cu PSD/Pro România”. Să vă întrebați cui servesc astfel de titluri…

Mai corect ar fi ”Fritz știe să numere până la 14”. Atâtea voturi ne trebuie pentru o majoritate în Consiliul Local Timișoara, o majoritate cu care putem gestiona pandemia, completa echipa executivă a primăriei și vota proiectele urgente ale orașului. USR PLUS are 13. PNL s-a retras azi (nu sunt sigur unde). Mai rămân două partide: PSD și Pro România.
La Consiliul Județean, tot aceste 4 partide sunt. Fără un parteneriat cu USRPLUS, Alin Nica are aceleași două opțiuni, indiferent ce spune public.
Sper ca PNL să aibă înțelepciunea să semneze parteneriatul cu USRPLUS așa cum l-am negociat de o săptămână și să nu aducă la putere PSD. Exclud orice fel de înțelegere cu PSD.
E simplu: Cheia este la PNL și sper să deschidă ușa corectă pentru noi toți.
PS: Am tot respectul pentru campania electorală pentru parlamentare, o parte importantă a democrației. Dar refuz ca viitorul Timișoarei să devină o piesă de joc în această campanie. Aici, în Timișoara, am încheiat campania în 27 septembrie, am avut alegeri, acum putem să trecem la treabă. Vă rog”, este mesajul postat de Dominic pe pagina sa de socializare.

Mai multe articole

Carantină OBLIGATORIE pentru toți cei care vin în România din aceste țări! VEZI LISTA

carantina obligatorie Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat, vineri, Hotărârea numărul 56, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *