web analytics

Dominic Fritz și-a făcut o comisie de EXPERȚI pentru a controla PANDEMIA !

Dominic Fritz, PRIMARUL Timișoarei, noi asa il numim, pentru ca el este primarul orasului nostru ales in 27 septembrie, a constituit o comisie de experti pentru a combate pandemia in Timisoara.

El este de parere ca doar cu oameni profesionisti poti sa ai succes.

„Săptămâna trecută, am avut o serie de întâlniri pentru a avansa planul nostru de a combate pandemia Covid la Timișoara. M-am întâlnit cu prof. univ. dr. Octavian Crețu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș să discutăm o strategie de testare.
Am stat de vorbă cu reprezentanții Horetim, asociația patronală a domeniul hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor din Timișoara, și sunt hotărât să găsim soluții pentru ca această industrie să rămână în viață și în această perioadă foarte complicată.
De asemenea, m-am întâlnit și cu prof. Marin Popescu, inspectorul şcolar general al Județului Timiș, pentru a-l asigura că Primăria va susține elevii timișoreni indiferent de scenariul epidemiologic.
Imediat după învestirea în funcția de primar, care sper să se producă zilele următoare, va intra în funcțiune și o comisie de experți care mă va sfătui în legătură cu controlul epidemiei de COVID-19 în Timișoara. Am avut aseară o primă întâlnire online cu ei și avem deja pe masă câteva măsuri bazate pe date epidemiologice și pe studii de impact din toate perspectivele. Mă bucur că au acceptat invitația mea să facă parte din comisie:
conf. univ. dr. Emilian Popovici – vicepreşedintele Societăţii Române de Epidemiologie;
dr. Virgil Musta – șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Victor Babeș;
conf. univ. dr. Bogdan Nadolu – sociolog;
dr. Octavian Jurma – medic și cercetător;
dr. Val Mureșan – manager și inginer.
Am convingerea că doar cu un parteneriat intens între instituții, experți, cetățeni și industrii putem controla epidemia în Timișoara și că doar împreună putem identifica acele soluții care să ne țină sănătoși și ca societate”, a scris Dominic pe pagina sa de socializare.

 

Mai multe articole

Belințul a aprins luminițele! Iluminat festiv special în acest an

Iluminatul festiv s-a aprins aseară în comuna Belinț. Locuitorii comunei se vor bucura în această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *