web analytics

FINAL DE MANDAT pentru CĂLIN DOBRA cu o REUȘITĂ!

Calin Dobra a ajuns la final de mandat in ceea ce priveste functia de presedinte a Consiliului Judetean Timis.

El a incheiat cu o reusita, postand pe pagina sa de facebook.

„Final de mandat, cu o încă o reușită pentru învățământul special | Liceul ”Iris” intră în reabilitare
Am spus mereu că pentru o dezvoltare sănătoasă, accentul trebuie să cadă pe Educație. Școlile speciale, pe care Consiliul Județean Timiș le are în subordine, au avut mereu un statut… special. Iar lucrurile trebuie să rămână așa!
Orice reușită administrativă este o garanție că micuții cu dizabilități vor avea șansa să se dezvolte într-un mediu adecvat și să se integreze cât mai bine în societate. În ultimii 4 ani, învățământul special din Timiș a beneficiat de investiții în valoare totală de aproape 20 milioane de lei în cele nouă unități de învățământ pentru copiii cu dizabilități din județ.
Este ”moștenirea” pe care o las, alături de promisiunea că voi urmări atent ca lucrurile să meargă la fel de bine. În ultimele zile de mandat, am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea Liceului Teoretic Special ”Iris” din Timișoara. Toate spațiile educaționale vor intra într-un amplu proces de reabilitare, consolidare, modernizare și accesibilizare. Sunt lucrări extrem de importante, care, pe termen lung, vor genera o eficiență energetică maximă, în special din surse regenerabile.
Valoarea lucrărilor, care vor începe în cel mai scurt timp posibil, este de aproximativ 8 milioane de lei, sumă din care 2 milioane reprezintă contribuția Consiliului Județean Timiș.”

Mai multe articole

Evanghelia zilei, 16 mai

Credință Duminică DUMINICA A TREIA DUPĂ PAŞTI A MIRONOSIŞELOR Evanghelia de la Marcu (XV, 43-47, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *