web analytics

O FEMEIE ȘOFER PE TIR, după un preinfarct la volan, obligată de patron să iasă din spital să predea camionul unui coleg, în Germania

Povestea ei a fost făcută publică de Ilie Matei „Omul Șoselelor”, într-o postare pe Facebook.

Tânăra șoferiță a fost la un pas de moarte și de a provoca o tragedie cu camionul, însă a reușit, în ciuda faptului că a suferit un preinfarct, să oprească fără incidente pe autostradă.

Totul s-a întâmplat pe 18 septembrie, în zona orașului Dusseldorf din Germania.

În stare gravă, Dorina a reușit să oprească pe banda de urgență și a cerut ajutor, fiind transportată la spital, acolo unde medicii au anunțat-o că a suferit un preinfarct.

Firma din Deva pentru care Dorina lucra a fost anunțată imediat, iar potrivit postării de pe Facebook, primul lucru pe care reprezentanții firmei l-au întrebat a fost dacă marfa sau camionul au fost deteriorate.

Mai mult, reprezentanții firmei au obligat-o pe Dorina să iasă din spital și să meargă să predea camionul unui coleg care urma să termine cursa în locul ei.

„Pe data de 18 septembrie se afla la volanul camionului in Germania pe autobandul A3 in apropiere de Dusseldorf.

A simtit ca i se face rau, dar probabil experienta si norocul au ajutat-o sa nu producă un incident grav.

Dupa spusele politistilor germani a taiat toate cele 3 benzi, ca apoi sa reuseasca sa revina miraculos pe banda de urgenta oprind in conditii de siguranta camionul, proprietate a unei firme din Deva al carei angajat era Dorina in acel moment.

A fost transportată la spital, doctorii anuntand-o ca a suferit un preinfarct.

A fost anuntată firma imediat si primul lucru care acestia au intrebat a fost daca camionul sau marfa au fost deteriorate ?

Mai mult de atat, femeia internata la sectia cardiologie a spitalului din Koln a trebuit dupa primele ore de la internare să mearga sa predea camionul colegului care venise sa efectueze cursa in locul ei.

Au urmat 5 zile de spitalizare, perioadă in care absolut nimeni din cadrul firmei nu s-a interesat de starea ei, acesta trebuind la finalul celor 5 zile de internare sa isi achite spitalizarea si medicamentatia din buzunar.

Ca sa fie meniul complet, inclusiv biletul catre Romania si l-a platit singura, firma neplatindu-i nici pana la acest moment macar diurna pt cele 5 zile in care a fost internată.

In acest moment femeia urmeaza sedinte la un psiholog, cheluielile salariale restante nefiind achitate si toate serviciile medicale si transportul catre Romania platit din buzunarul propriu .

As vrea sa intreb ca om: Ce om are atata suflet sa isi abandoneze angajatul intr-un spital, lasandu-l de izbeliste ??

Femeia asta are un copil, daca era mai rau de atat unde se ajungea? Ii momim sa lucreze pt firmele noastre apoi ii abandonam ca pe animale cand nu mai dau randament? Cand au probleme medicale?

Ce incredere sa ai in angajatori cand te trateaza ca pe o piesa de schimb?

Vorbim de bussines care teoretic nu implica sentimente, dar aici vorbim despre un angajat sub contract care a fost abandonat, fara a i se plati diurna, cheltuieli de spitalizare….tot ce a contat a fost daca marfa si camionul sunt intacte”, scrie în postarea de pe Facebook Ilie Matei – „Omul Șoselelor”.

Mai multe articole

Pensionar de 85 de ani prins de DOUĂ ori într-o ZI la PROSTITUATE

Pensionar Prins la PROSTITUATE Un pensionar în vârstă de 85 de ani din Eboli, Italia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *