Politica mai importantă decât sănătatea!

John
John octombrie 22, 2020
Actualizat 2020/10/22 at 8:43 AM

Președintele României Klaus Iohannis a susținut miercuri, 21 octombrie, o conferință de presă, în cadrul căreia a subliniat că alegerile parlamentare trebuie să aibă loc la termen, adică în data de 6 decembrie,si dacă se va ajunge și la 7.000 de cazuri de coronavirus pe zi.

„Actuala majoritate PSD-istă este una ilegitimă, care nu mai reflectă de o bună bucată de timp voința reală a românilor. Ce-a făcut această majoritate toxică și nereprezentativă din martie, de când ne confruntăm cu epidemia? A pus umărul la rezolvarea crizei sanitare? Nu, dimpotrivă! A întârziat și chiar blocat o serie de măsuri de măsuri de combatere a pandemiei și a adoptat legi populiste, care ar putea arunca România în cea mai gravă criză economică din ultimii 30 de ani. Și pentru a vedea nivelul de toxicitate, să ne uităm nu mai departe de ziua de ieri, când celebrul autor al Ordonanței 13, Florin Iordache, a fost votat în Parlamentul României în funcția de președinte al Consiliului Legislativ”, a spus Klaus Iohannis.

„Alegerile parlamentare sunt esențiale nu ca obiectiv în sine, ci pentru că reprezintă singura opțiune democratică care ne permite un nou legislativ reprezentativ. (…) PSD, în ciuda încercărilor dispersate de a-și cosmetiza imaginea, rămâne același partid nereformat și toxic. Găsește mereu o cale să-și recompenseze servanții cu funcții plătite generos din banii publici, Totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Iohannis a fost întrebat și dacă susține organizarea alegerilor, chiar dacă se va ajunge la 7.000 de cazuri pe zi.

„Da, susțin că e important să organizăm alegerile parlamentare, evident, în condiții speciale și cu respectarea strictă a normelor impuse”.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *