web analytics

Șase elevi și opt profesori cu Covid-19, în spital!

În Timiș situatia devine sensibila, in ceea ce priveste invatamantul,  miercuri 14 octombrie, șase elevi  cu Covid-19, și opt cadre didactice sunt internati la spital.

Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, în Timiș sunt 15 unități de învățământ în scenariul roșu (online), 10 dintre acestea din cauza cazurilor de Covid-19 apărute în școli și grădinițe.

Sunt în scenariul roșu Școala din Dudeștii Noi, cu grădinița din localitate, unde rata de infectare este de peste 3 la mia de locuitori, Școala din Foeni, cu grădinița din Foeni, unde rata de infectare este peste 3 la mia de locuitori, Școala din Giroc, ciclul liceal (unde sunt cadre didactice infectate cu Covid-19), Școala din Jebel, cu grădinița din Jebel, unde rata de infectare cu coronavirus este de peste 3 la mia de locuitori. Grădinița PP 26 (cadre didactice infectate), Liceul Brătianu (un profesor și patru elevi infectați), Liceul Special Gh. Atanasiu (7 persoane infectate – personal didactic și nedidactic), Liceul Baptist (personal didactic infectat), Școala Generală nr. 16 Timișoara (personal didactic infectat), Școala din Variaș, cu structura Gelu (personal didactic infectat), Liceu de Arte plastice(in scenariu rosu din cauza unor lucrari).

5.263 de elevi din Timiș învață online.

 

Mai multe articole

AU apărut două NOI focare COVID 19 în Timiș!

Unul dintre focare a aparut la o cresa din Timisoara  nr. 2 Cosânzeana din Timișoara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *