web analytics

Spectacol în aer liber! Meci cu șapte goluri între Ghiroda si ASU POLITEHNICA

Asu Politehnica s-a impus la Ghiroda intr-un meci din CUPA Romaniei, dupa un scor spectacol 3-4.

Ghirodenii au avut sansa sa mearga mai departe in Cupa Romaniei, dar au primit gol in ultimul minut al partidei, dupa care meciul a mers in prelungiri, unde ASU a reusit sa se impuna.

 

Coadă a deschis scorul în minutul 15, după un corner executat bine de Alex Munteanu, însă Stupu a egalat nouă minute mai târziu. Ivanovici i-a adus pe alb-violeți, din nou, în avantaj, în minutul 27 – stabilind, totodată și scorul pauzei. În actul secund, Bîte a adus egalarea pentru gazde, în minutul 69, pentru ca Gelu Velici să întoarcă rezultatul, când mai erau doar 7 minute din timpul regulamentar.

Dar tot Politehnica a avut ultimul cuvânt de spus, prin Axente, care a adus egalarea în minutul 90+3! În prelungiri, același Ivanonici a reușit, pe contră, „dubla” (93), pentru ca mai apoi ghirodenii să aibă alte câteva oportunități clare de a trimite meciul la loviturile de departajare, însă fie Fișteag, fie juniorul Mircea Marco (intrat în prima repriză în locul lui Popovici – accidentat) au ținut tabela nemodificată, până la final. Unul în care Ivanovici a fost eliminat, pentru trageri de timp.

CSC Ghiroda: Gîrlea – Ghinescu, Mancaș (cpt.), Costea (Velici), Kayondo, Ad. Popa, Saizu (Bîte), Șimedru, Vlădia, Stupu, Pițigoi (Grancea). Antrenor: Vlad Bura

ASU Politehnica: Fișteag – Moțiu, Coadă, Al. Munteanu, Sg. Popovici (M. Marco), Ivanovici, Bg. Vasile, Axente, Sofran, D. Radu, D. Andrei (Gologan). Antrenor: Octavian Benga

Mai multe articole

Inter, la un singur pas de „Scudetto”!

Inter, la un singur pas de „Scudetto”! nerazzurri” au câștigat la Crotone și așteaptă sărbătoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *