web analytics

UN BĂRBAT a tras cu ARMA de vânătoare într-un câine! CE SUFLET AU UNII OAMENI!

Un bărbat care se întorcea de la o partidă de vânătoare a împușcat cu arma câinele unei vecine.

S-a întâmplat în comuna timișeană Tomnatic. Barbatul de 71 de ani s-a întors de la vanatoare si nervos ca nu a impuscat nimuc, a tras in cainele vecinei sale. Proprietara cainelui a alerat Politia.

Oamenii legi a intocmit dosar penal.

„În data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că în localitatea Tomnatic, un bărbat de 71 de ani i-a împușcat cu arma de vânătoare cei doi câini care se aflau lângă grădina din spatele casei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, întocmind un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

„Un câine împușcat de un vântăor, în fundul grădinii, după ce a rupt lanțul ți a ieșit câțiva metri în câmp. Menționăm că nu a fost o partidă de vânătoare autorizată. Dar așa, că s-a gândit unul să meargă cu pușca în câmp. Vă rugăm, în astfel de cazuri să sunați la 112. Poliția răspunde la aceste apeluri și se iau măsuri. Câinele este la noi, stabil, iar dimineață va fi dus la Timișoara, pentru investigații și probabil va avea nevoie de operație”, au spus cei de la Asociația Rin Tin Tin Sânnicolau Mare.

Mai multe articole

Intrarea în anul 100 al sportului politehnist!

La ceas aniversar ridicăm halbele sus, privim din nou istoria celor 99 de ani și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *