web analytics

Ludovic Orban: Vom continua să apărăm Instituţia Preşedintelui şi nu îl vom implica pe Iohannis în disputa partidelor

Ludovic Orban, premierul Romaiei il va apara pe Iohannis, presedintele Romaniei, in disputele partidelor. El considera ca presedintele nu trebuie sa fie implicat in astfel de batalii.

„Preşedintele este garantul unităţii şi stabilităţii naţionale. Preşedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea României în lume, într-o perioadă în care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate. Klaus Iohannis a reuşit să obţină o finanţare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României. Vom continua să apărăm Instituţia Preşedintelui şi nu îl vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic”, a scris Orban, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

„Doar un parteneriat între preşedinte şi Guvern poate garanta, în următorii 4 ani, că România va merge pe drumul corect al normalităţii şi dezvoltării”, a concluzionat premierul Romaniei.

Mai multe articole

SEBASTIAN RĂDUCANU, SENATOR PSD: ”AJUTORUL DE STAT ESTE PRAF ÎN OCHI PENTRU ANTREPRENORII ÎN DIFICULTATE”

Ajutorul de stat anuntat de Guvern este de fapt doar praf in ochi, este de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *