web analytics

Acuze la adresa președintelui CJ Timiș Alin Nica, din partea a doi oameni politici din PNL!

Doi oameni politici importanti din judetul Timis, lanseaza atacuri dure la adresa presedintelui CJ Timis, Alin Nica. Este vorba despre fostul primar al Timisoarei si de primarul muncipiului Lugoj, Claudiu Buciu. Primarul lugojean Claudiu Buciu, a spus recent ca Alin Nica nu este omul potrivit sa conduca PNL-ul in Timis, intrucat partidul are nevoie de reorganizare sub o alta conducere.
„Din păcate, am avut dreptate. In ciuda lipsei mele de experienta . Sunt un om deschis care înțelege mereu nevoia de schimbare, dar doar atunci când este necesară nu și atunci când unii vor doar funcția altora. Am înțeles, destul de repede, că toată lupta echipei Nica-Groza pentru schimbarea domnului Robu de la conducerea PNL Timiș nu avea nicio legătură cu interesele legitime ale PNL și nicidecum cu interesul public. Limbajul suburban folosit de cei doi, ori vocea ridicată, pentru mine au fost un semnal suficient de clar că PNL va intra pe mâna unora cu o agendă similară cu cea a PSD. Incapabili să înțeleagă ce este politica subordonată interesului public, adică politica pe care și-o doresc cetățenii, cei doi, chiar și după ce le-a fost oferită cadou filiala, au rămas în priza conflictului nesfârșit, cu oricine. Au măcelărit și divizat inutil partidul chiar în fața unei bătălii extrem de importante pentru viitorul României: alegerile parlamentare. Ce-au mai înțeles ei? Că, electoral – dar din nou greșit – ar fi bine să se bată cu actualul primar al Timișoarei… adică cu USRPLUS, singura formațiune cu care știam deja că urma musai să facem guvernul.
Ce n-au vrut ei să facă? N-au vrut să lupte cu PSD, adică cu ei înșiși. Și iată că am ajuns aproape de PSD, deocamdata doar ca rezultat politic, iar în curând, dacă nu se schimbă nimic, sunt mai mult decât convins că nu vom conduce județul foarte diferit de cum a facut-o PSD-ul. De partid nu mai vorbim.Rezultatele vorbesc de la sine. Nica a câstigat alegerile locale insa nu a ajutat cu nimic PNL-ul, pentru că electoratul “l-a mirosit repede”. Faptul ca nu Nica conduce filiala ci vorbele multe si fara rost ale lui Groza, ne-a adus rezultatele dezastruoase de aseara. Prefer să fiu sincer, oricât de dureros ar fi. Anvergura domnului Nica nu poate acoperi nevoile firesti ale PNL, un partid cu o istorie mult prea pretentioasa pentru ceea ce ne poate oferi Nica sau Groza sau ambii la un loc. PNL Timiș are nevoie urgentă de altă conducere. La fel și PNL Timișoara a spus primarul orasului Lugoj. Pe de alta parte fostul primar al Timisoarei, Nicolae Robu spune: IN DOAR O LUNĂ ȘI O SĂPTĂMÂNĂ, PNL TIMIȘ CONDUS DE ALIN NICA A SCĂZUT CU 10.5% FAȚĂ DE PNL TIMIȘ CONDUS DE NICOLAE ROBU!!!

Mai multe articole

Două centre de vaccinare din Lugoj sunt operaționale

Interesul lugojenilor pentru campania de vaccinare este unul mare. Ca urmare, Claudiu Buciu, primarul Lugojului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *