Alin Nica nu ma VREA să se PLIMBE hârtiile dintr-un birou în altul!

John
John decembrie 26, 2020
Actualizat 2020/12/26 at 12:57 PM

  • Nica s-a săturat de hârtii

Președintele CJ Timiș, Alin Nica s-a săturat de hârtiile care se plimbă dintr-un birou în altul în instituția pe care el o conduce.

Pe scurt el nu va mai accepta în scurt timp această procedură, suntem in secolul XXI.

El consideră că funcționarii publici pierd foarte mult timp cu aceste plimbări.

Nica, președintele CJ Timiș consideră ca trebuie accesate multe proiecte pentru digitalizare, ca să schimbăm aceste proceduri.

Și relația cu cetățenii trebuie să fie una digitalizată.

„Oamenii nu mai trebuie să piardă ore întregi la birouri, pe holuri sau să stea la ghișee să plătească o taxă. Digitalizând administrația publică locală și Consiliul Județean putem să ușurăm și povara aceasta de pe umerii cetățenilor. Pe lângă acestea, mai sunt prioritare eficientizarea aparatului administrativ și punerea lui în concordanță cu viziunea pe care o avem pentru dezvoltarea județului. Va trebui redimensionat Compartimentul de fonduri europene pentru a face față presiunii tot mai mari pe măsură ce vom depune tot mai multe proiecte cu fonduri europene. De asemenea, pe partea de relații externe dorim să reînnodăm acele conexiuni pe care noi le-am avut, tradițional, de-a lungul timpului și va trebui să încercăm să recâștigăm încrederea partenerilor noștri atât europeni cât și din restul lumii”, a declarat Alin Nica la Radio Timişoara.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *