web analytics

ARAFAT dă LIBER la români să VOTEZE duminică!


Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a confirmat, în debutul şedinţei, că deschiderea pieţelor este una dintre măsurile propuse de CNSU şi care urmează să fie aprobată de Guvern. În plus, toţi românii cu drept de vot vor avea libertate de mişcare de duminică dimineaţa şi până la ora 1:00 în noaptea de duminică spre luni.

„Hotărârea CNSU a trecut şi în cadrul ei sunt două măsuri principale: una în privinţa pieţelor închise, care vor fi redeschise cu condiţia emiterii unui ordin comun al ministrului Sănătăţii, ANSVA şi ministrului Lucrărilor Publice în privinţa măsurilor de sănătate publică ce vor fi aplicate în interiorul pieţelor, iar a doua măsură este pentru ziua votului.

Pentru toţi cetăţenii cu drept de vot există libertate de mişcare între ora 5:00 dimineaţa în data de 6 decembrie şi ora 1:00 dimineaţa în data de 7 decembrie. Pentru zonele carantinate se va emite o reglementare care prevede aceste excepţii. Aici trebuie să subliniem un lucru – cei care sunt aflaţi în izolare sau în carantină la domiciliu pentru că au fost contacţi, ei solicită urna mobilă”, a anunţat secretarul de stat în MAI Raed Arafat, la începutul şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres

Mai multe articole

Larry King, gigant al radiodifuziunii de jumătate de secol, a MURIT la 87 de ani

  Larry King, omul sportiv cu bretele ale cărui interviuri difuzate cu lideri mondiali, vedete …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *