web analytics

Diana Iovanovici-Șoșoacă, viitor senator AUR

Liderul AUR a apărut și la Constanța, în scandalul interzicerii pelerinajului de Sfântul Andrei.

A fost avocata lui IPS Teodosie, arhiespiscopul Tomisului, în procesul intentat de acesta statului român, dar a pierdut.

• Potrivit sursei citate, Diana Iovanovici-Șoșoacă a mai fost protagonista unei înregistrări de aproape o oră și jumătate în care lansa un atac violent la adresa lui Iohannis, Orban și Raed Arafat. „Români! Este momentul recuperării României! Este momentul eliberării de sub dominația bolșevico-stalinistă a lui Iohannis, Orban și Arafat. Români! Este momentul nostru!”, a spus politicianul AUR.

Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a făcut remarcată în ultimele luni după ce autoritățile au interzis pelerinajul de Sfânta Parascheva de la Iași.

A ținut atunci un discurs în care l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis, scrie Digi 24.

„Cine e Iohannis să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Parascheva?”, întreba Iovanovici-Șoșoacă în fața câtorva sute de oameni.

Mai multe articole

Două centre de vaccinare din Lugoj sunt operaționale

Interesul lugojenilor pentru campania de vaccinare este unul mare. Ca urmare, Claudiu Buciu, primarul Lugojului, …

2 comentarii

  1. Ne trebuie și un nou președinte !!!

  2. In orice tzara normala, civilizata, acest gunoi extremist sudist George Simion si aceasta scroafa mahalagioaica sudista rusoaica Diana Ivanovici Shoshoaca ar fi fost dupa gratii. PSD si HAUR trebuie scoase inafara legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *