web analytics

Elon Musk nu găsește angajați pentru fabrica din Germania! CE SALARII OFERĂ!

Tesla trebuie să mai recruteze 5.000 din cei 7.000 de lucrători necesari și să angajeze mai mult de 100 de ingineri.

Directorul Tesla, Elon Musk, încearcă din răsputeri să arate că firma sa este un angajator atractiv, producătorul de mașini electrice are dificultăți în a găsi angajați pentru noua sa fabrică din apropierea Berlinului, scrie Autonews.

Tesla trebuie să angajeze rapid până la 7.000 de angajați, deoarece primele mașini sunt programate să iasă din fabrica din Gruenheide în luna iulie a anului viitor. Iar până la sfârșitul anului 2022, alți 5.000 de angajați trebuie angajați pentru a crește producția. Însă cu aproximativ opt luni înainte de începerea planificată a producției, trebuie să mai fie recrutați 5.000 din cei 7.000 de lucrători necesari în producție și mai trebuie angajați mai mult de 100 de ingineri.

Unul dintre motivele problemei de recrutare cu care se confruntă Tesla este faptul că lucrătorii cu abilitățile de care are nevoie compania nu au nicio dificultate în a-și găsi un loc de muncă în altă parte. „Încă nu este ușor să găsești specialiști digitali. […] De ce ar trebui ca cineva care lucrează 35 de ore pe săptămână, are 30 de zile concediu și un salariu bun la BMW să vină la Tesla, unde trebuie să lucreze 80 de ore pentru un salariu mai mic și un concediu mai scurt?”, a declarat Jan Mueller, de la compania de consultanță pentru personal Korn Ferry.

 

Mai multe articole

PROIECTE AMBIȚIOASE PENTRU VIITORUL APROPIAT ÎN GĂVOJDIA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate