web analytics

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului: Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști

  • Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului afirmă că nu adunările religioase sunt reponsabile pentru răspândirea noului coronavirus

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului afirmă că nu adunările religioase sunt reponsabile pentru răspândirea noului coronavirus, ci aglomerațiile din transportul în comun și mall-uri, precum și faptul că măștile de protecție sunt, în proporție de 90%, ”niște cârpe” prin care trece virusul.

”Nu-l scoateți vinovat pe IPS Teodosie, pentru că niște cinici v-au dat cârpe de doi lei, de s-au umplut spitalele.

Au apărut retorii care se agită irațional că „ce alegi, Peștera sau ATI?” și că IPS Teodosie incită la nerespectarea legii.

Le atrag atenția că-s orbi și surzi.

Credincioșii au fost purtați prin frig, ploaie, soare, după hatârul guvernanților, că vezi Doamne, e pericol la Biserică. Asta în vreme ce n-au fost probleme cu înghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comerțului.

În vremea asta, nimeni nu răspunde că 90% (mai nou) din măștile puse „spre protecție” au fost niște cârpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernanților prin birouri, fără nici o opreliște.

Dar important e să supraveghem credincioșii cu elicoptere. Filtrele poliției sunt mai ceva ca măștile. În vreme ce SUA și Franța au anulat interdicțiile discriminatorii.

Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști.

Pe care au tupeul să le și redenumească „acoperitoare faciale” doar ca să-și acopere, juridic, șmenul. În rest, vă lasă să le cumpărați ca păcăliții, că tot nu vă protejează.

Când expui populația la infectare, cu o cârpă neconformă în peste 90% (!!!)din cazuri, când transportul în comun e prima cale de transmitere a virusului și poți merge oriunde pe proprie răspundere, vii și repeți obsesiv că n-ai voie să mergi la o slujbă undeva în pădure…

Statul practică prea mult dubla măsură”, a scris preotul Eugen Tănăsescu pe Facebook.

Mai multe articole

Gest de omenie în prag de sărbători

După ce a împărțit 5000 de măști persoanelor vulnerabile din Traian Vuia, Andrei Neamțu, împreună …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *