web analytics

L-au luat la țintă pe MUSTA cu o clinică în ORAȘ, câti bani a făcut cu testele COVID 19. Dar cât au făcut si celelalte, REGINA MARIA, MEDICIS?!

 

  • Pacientii care au covid 19 si se trateaza acasa

Doctorul timisorean Virgil Musta a intrat in diferite circuri gratuite sau facute de el,  SAU de cine stie…..

Cert este ca a vindecat multi oameni care au avut forme severe de covid 19.

Ganditi-va el are o clinica, celelalte Regina Maria, Medicis, au clinici in fiecare oras, mai toti medicii care lucreaza la stat, lucreaza si la privat.

Asta este practica.

L-au luat la tinta pe Musta care face concurenta celorlalte clinici.

Noi am aflat cat a castigat Musta din teste, dar cat au castigat si celelalte clinici private?!

Mai jos sunt cateva recomandari date de Dr. Musta pentru pacientii care au covid 19, si se trateaza la domiciliu.

„Pentru că este o perioadă în care mă abordează multă lume și mă întreabă cum să procedeze, las mai jos câteva recomandări, care sper să vă ajute pentru a ști cum să acționați:
1. La apariția oricărui simptom care ar putea sugera că sunteți răcit, izolați-vă la domiciliu, urmăriți evoluția și discutați permanent cu medicul de familie, care vă va îndruma. Este foarte important ca eventuala infecție SARS CoV 2 să fie descoperită cât se poate de timpuriu.
2. Dacă sunteți depistat pozitiv, țineți legătura în continuare cu medicul de familie, el poate fi cel mai bun sfătuitor al dumneavoastră în această perioadă. Noi medicii specialiști de la Victor Babeș avem o colaborare foarte bună cu medicii de familie și ne informăm reciproc în interesul pacienților.
3.Următoarele semne trebuie să vă facă să solicitați imediat evaluare în spital, pentru că pot anunța o evoluție posibil severă a boli:
· febră mare, care persistă mai mult de 3-4 zile sau reapare după o perioadă de afebrilitate
· tuse seacă iritativă intensă, însoțită de dureri toracice
· dureri musculare intense, dureri de cap intense, oboseală marcantă
· senzația de lipsă de aer
4. Dacă starea dumneavoastră se înrăutățește, nu stați acasă până nu mai puteți respira sau până aveți dificultate mare în respirație, pentru că de cele mai multe ori este prea târziu să mai putem face ceva.
Dacă aveti factori de risc (boli cronice), fiți și mai prudenți!
5. În evoluția bolii există riscul, chiar și la persoanele cu forme ușoare, ca între a 7-a și a 10-a zi, inflamația să crească și să evolueze spre o formă severă. În această perioadă a bolii fiți foarte atenți, iar dacă apar semnele de severitate descrise mai sus, anuntați medicul de familie și prezentați-vă urgent la spital pentru a fi evaluați”, transmite doctorul Virgil Musta.

Mai multe articole

NICOLAE BITEA: ”MI-AM DAT SUFLETUL PENTRU STPT”

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate