web analytics

Sebastian Colțescu, apărat de John Barnes, FOST MARE FOTBALIST a lui LIVERPOOL : «Ce nu este în regulă? Cum voiați să spună?!»

  • Un mare fotbalist il apara pe COLTESCU

John Barnes, 57 de ani, un fotbalist cu peste 300 de meciuri jucate l Liverpool, si peste 70 de meciuri la echipa nationala a Angliei, i-a luat apărarea lui Sebastian Colțescu după incidentele petrecute marți, la partida de Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir.

”Dacă sunt singura persoană albă dintr-o cameră sau dintr-un grup, cum altfel poţi să descrii singura persoană albă sau neagră dintr-un grup?

Demba Ba a spus că dacă ar fi fost alb, nu i-ar fi spus «ăla alb». Dar dacă există cinci antrenori negri şi un antrenor alb, el ar fi spus «cel alb». Ce altceva ar putea sau ar trebui să spună?

Hațegan nu ştie pe cine să sancţioneze, al patrulea oficial trebuie să-i spună arbitrului spre cine să se ducă, aşa că îi spune să se ducă spre «cel negru». Apoi arbitrul îl poate întreba numele şi-l poate elimina.

Funcţia celui de-al patrulea arbitru este doar să-l identifice, nu să-i dea întrebe numele. Şi dacă a spus «negru»… dacă acesta este cuvântul românesc pentru negru, ce nu este în regulă?”, a scris Barnes pe Twitter.

Mai multe articole

Cosmin Moți împlinește vârsta de 37 de ani

Directorul tehnic al celor de la Ludogorets Razgrad și fostul internațional român, Cosmin Moți, împlinește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate