web analytics

Autoritățile din Norvegia au stabilit că 13 din cele 23 de decese raportate ar fi putut avea legătură cu vaccinul Pfizer/BioNTech

  • Agenția norvegiană pentru medicamente a stabilit că există o legătură în privința morții a celor 13 persoane dintre cele 23 și vaccinul Pfizer/BioNTech

  • „Decesele ar putea fi cauzate de vaccinare, dar există o posibilitate mai mare să fi fost cauzate de evoluția naturală a bolilor pe care le prezintă aceste persoane”

Efectele secundare legate de vaccinul anti-Covid dezvoltat de Pfizer/BioNTech sunt, în mare parte, minore sau chiar inexistente, dar ele pot avea consecințe grave asupra anumitor pacienți. În Norvegia, Agenția pentru medicamente a făcut conexiunea între vaccin și decesul a 13 persoane, toate în vârstă.

„Rapoartele indică faptul că efectele secundare frecvente ale vaccinurilor cu ARNm, cum ar fi febra și greața, ar fi putut duce la moartea unor pacienți fragili”, spune Sigurd Hortemo, medicul șef al Agenției Norvegiene pentru Medicamente, citat de Norway Today.

„Decesele ar putea fi cauzate de vaccinare, dar există o posibilitate mai mare să fi fost cauzate de evoluția naturală a bolilor pe care le prezintă aceste persoane”, a explicat el.

„Știm că acești oameni erau extrem de slabiti, aveau multiple comorbilități. Unii erau în îngrijire paliativă”, spune prof. Fischer.

Mai multe articole

EVANGHELIA ZILEI, DUMINICA FIULUI RISIPITOR

Evanghelia zilei Credință Evanghelia de la Luca (XV, 11-32) Zis-a Domnul această parabolă: „Un om …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *