web analytics

Doi frați, primar și viceprimar într-o comună din Timiș

Unic în țară! O primărie din județul Timiș este condusă de doi frați, primar și viceprimar, din două partide politice diferite. Vorbim depre Primăria Curtea, acolo unde primar este Marinel Crăciunescu, în vârstă de 34 de ani, de la Partidul Republican, ales în 27 septembrie. Viceprimarul a fost ales ieri de către consilieri. Acesta se numește Crăciunescu Adrian, are 38 de ani, este fratele primarului și face parte din Pro România.

 Marinel Crăciunescu, primarul comunei Curtea:

El se numește Crăciunescu Adrian Paul, este fratele meu și a fost ales de consilierii locali în ședința de consiliu. Este un lucru inedit, unic în țară, sper să facem o echipă bună, să mulțumim locuitorii din comuna Curtea.  Fce parte din același partid cu dumneavoastră? Nu. El face parte din alt partid, Pro România. Suntem aleși de oameni, ei ne-au ales. Pe mine cetățenii ca primar, iar pe el consilierii. El a mai fost și în mandatul trecut, din 2016 pâîn 2019.”

Primarul a explicat că nu este nimic ilegal în faptul că doi frați conduc o Primărie, pentru că au fost aleși de oameni și nu sunt funcționari publici.

Mai multe articole

RATA de INFECTARE în TIMIȘOARA , SPECTACULOS de MARE!

Rata de infectare 6,65 În Timișoara, coeficientul de infectare se menține ascendent, ajungând la 6,65 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *