web analytics

Iohannis: Vineri, 15 ianuarie, mă voi vaccina public

Principalele declarații ale președintelui României

Avem speranța că 2021 va fi anul revenirii la o viață normală. Avem 2 direcții majore. Pe de-o parte, trebuie să stopăm pandemia și asta ține de campania de vaccinare care se află în plină desfășurare. Pe de altă parte, trebuie să repornim în forță toate domeniile economie.

Acestea sunt profund interconectate. Succesul vaccinări condiționează într-o foarte asupra reluarea activității. Viziunea noastră este de a asigura României acces semnificativ la fondurile europene și un buget centrat pe investiții, dezvoltarea infrastructurii și sprijinirea mediului de afaceri. Proiectul de buget este gândit tocmai pe aceste coordonate. Este obligatoriu să înceapă un proces de resetare a statului, punând în centru accesul cetățeanului la servicii și informații publice, digitalizare și debirocratizare la toate nivelurile.

Reformele nu pot să mai aștepte. 2021 este anul în care trebuie puse bazele unei sănătoase reașezări a societății. Pentru a putea merge înainte cu motoarele turate la maximum este nevoie să punem capăt epidemiei. Este esențial ca această campanie de vaccinare să reușească. Toate eforturile trebuie să fie îndreptate către realizarea cu prioritate a acestui obiectiv.

Măsurile de protecție și vigilența crescută rămân imperative, pentru că virusul se răspândește în continuare în comuiniatte. Suntem departe de o incidență a cazurilor care să permită relaxarea restricțiilor.

Mai multe articole

NICOLAE BITEA: ”MI-AM DAT SUFLETUL PENTRU STPT”

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate