web analytics

Ministrul Lucian Bode trimite Corpul de Control la Secţia 4 de Poliţie din Timişoara

  • Corpul de Control
  • Secția 4 Timișoara

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, a declarat faptul că a dispus efectuarea unor verificări de către Corpul de Control al Ministrului cu privire la situația existentă la nivelul Secției 4 de Poliție din Timișoara.

Reamintim faptul că, după ce Europolul a făcut publice mai multe mesaje în care șeful Secției 4 folosește un limbaj neadecvat, acesta a demisionat din funcție.

„Ofițerul de poliție și-a dat demisia din funcția de șef al Secţiei de Poliție, continuându-și activitatea pe o funcție de execuție din cadrul I.P.J Timiș. Totodată Inspectorul Șef a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern în vederea analizării situației de fapt. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință”, a anunțat IPJ Timiș.

„Un şef din IPJ Timiş îşi tratează subalternii similar cu modul în care erau trataţi deţinuţii politic pe vremea comunismului. Ameninţările, hartuirile şi chiar violenţă sunt nelipsite din comportamentul şi limbajul acestui individ abject, pe numele său Popa Ilie Alin, comisar de poliţie, care este şeful Secţiei 4 Poliţie din Timişoara”, a transmis Europol.

 

Mai multe articole

HOȚ PRINS CÂND FURA UN APARAT DE SUDURĂ!

Un bărbat din Timișoara a fost prins în timp ce fura un aparat de sudură. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *