web analytics

O femeie de 73 de ani a MURIT, chiar în ziua când și-a făcut VACCINUL împotriva COVID-19

  • DSP face ANCHETĂ
  • Moarte suspectă

O femeie de 73 de ani din Bacău a murit după ce a fost vaccinată.

Acum se analizează, noi știm de cazul unui deces care a survenit în UPU, un stop cardio respirator care nu a fost posibil de resuscitat, e în analiză. E un caz medico legal și se studiază.Avea multiple comborbidități”, a spus, pentru Aleph News, Mihaela Arim, directorul DSP Bacău.

„În perioada de supraveghere post-vaccinală, persoana nu a prezentat modificări ale stării de sănătate. După perioada de monitorizare, persoana a părăsit centrul de vaccinare, fără alte acuze.

Aceasta a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a aceluiași spital, unde a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Informațiile primite până la acest moment sugerează o suprapunere de evenimente fără legătură de cauzalitate cu vaccinarea, ceea ce încadrează cazul în categoria evenimentelor coincidente. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, evenimentul coincident este definit ca <evenimentul produs după vaccinare, care nu este provocat de vaccin sau de administrarea acestuia>”, anunță Grupul de Comunicare al CNCAV.

 

 

Mai multe articole

AU ÎNCEPUT FORAJELE PENTRU STUDIUL GEOTEHNIC PENTRU VIITORUL POD DE LA SOLVENTUL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate