web analytics

Peste 1 milion de euro disponibili pentru modernizarea unităților de învățământ

  • 1.149.000 euro disponibili pentru îmbunătățirea condițiilor educaționale
  • Banii pot fi utilizați pentru construcția, reabilitarea sau modernizarea unităților de învățământ
  • Perioada de înscriere este 6 aprilie – 21 mai

Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișoara a lansat  ghidul pentru îmbunătățirea condițiilor educaționale. Suma disponibilă în cadrul acestei măsuri este de 1.149.000 euro. 

Banii pot fi folosiți pentru construcția, reabilitarea sau modernizarea unităților de învățământ. Data lansării este 6 aprilie (ora 9.00), iar proiectele se depun până în 21 mai (ora 17). Ghidul solicitantului cât și anexele acestuia sunt disponibile pe site-ul asociației.

„Din dorința de a oferi copiilor cele mai bune condiții și cea mai bună protecție împotriva pandemiei și nu numai, GAL Timișoara lansează în consultare publică ghidul referitor la măsura privind îmbunătățirea condițiilor educaționale, destinat atât unităților publice, cât și celor private ce întrunesc condițiile pentru a primi această finanțare. Total fonduri disponibile sunt 1,149 milioane euro, știm că nu sunt foarte mulți bani, dar suntem convinși că un bun gospodar îi va cheltui eficient.”, a declarat Cătălin Tiuch, președintele asociației.

Toți cei care vor să se implice în proiect, își pot trimite propunerile și observațiile pe email, la asociatia.gal.timisoara@gmail.com, până în 15 februarie.

 

 

Mai multe articole

Pensionar de 85 de ani prins de DOUĂ ori într-o ZI la PROSTITUATE

Pensionar Prins la PROSTITUATE Un pensionar în vârstă de 85 de ani din Eboli, Italia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *