web analytics

Minoră găsită ascunsă în spatele banchetelor unui microbuz la Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II

  • Minoră găsită ascunsă, după banchete, într-un microbuz la Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II
  • Fata  voia să fugă din țară împreună cu prietenul ei, pasager în același microbuz

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunsă într-un microbuz, o tânără, în vârstă de 17 ani, din România. Aceasta încerca să iasă ilegal din țară. La Punctul de Trecere  Nădlac II s-a prezentat, pe sensul de ieșire din ţară, un cetățean român, în vârstă 32 de ani, conducând  un microbuz, înmatriculat în România, având ca pasageri opt cetățeni români.

La controlul făcut a fost descoperită, ascunsă în spatele banchetelor, o persoană de sex feminin. Polițiștii de frontieră au efectuat verificări și au stabilit că persoana este cetățean român minor, în vârstă de 17 ani. Șoferul mijlocului de transport a declarat că tânăra nu are acte de identitate și nici procură notarială din partea părinților. Fata a recurs la această metodă deoarece voia să ajungă în Germania împreună cu prietenul ei, pasager în același microbuz.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei pentru șofer și prietenul tinerei, urmând  să fie luate măsurile legale care se impun.

Mai multe articole

GUVERNUL RELAXEAZĂ RESTRICȚIILE! Se deschid stadioanele pentru persoanele vaccinate!

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat că guvernul a adoptat prelungirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *