web analytics

Italia, sub asaltul tulpinii britanice

  • Tulpina britanică de coronavirus pune stăpânire pe Italia
  • Regiunea Abruzzo este una dintre cele mai afectate din Italia
  • Un lockdown total de trei săptămâni ar putea bloca pandemia
  • La Roma numărul cazurilor de COVID-19 este în creştere

Tulpina britanică a coronavirusului pune stăpânire pe Italia. 18% din oamenii bolnavi de Covid-19 în Italia sunt infectaţi cu această mutație. În regiunile Abruzzo, Pescara sau Chieti, 60% din cazuri prezintă tulpina modificată.

„Varianta din Marea Britanie are cu siguranţă capacitatea de a se răspândi mai repede, îi afectează şi pe cei mai tineri şi copiii de vârstă şcolară şi, mai ales, este mai agresivă, în comparaţie cu valul anterior, vedem un tablou clinic mai serios. Prin urmare, vârsta medie mai mică şi starea clinică mai gravă duc la un număr tot mai mare de internări”, declară Alberto Albani, medic şi coordonator pentru situaţii de urgenţă COVID

La Ancona şi la Roma numărul cazurilor de COVID-19 este în creştere. Şeful spitalului din Milano spune că saloanele încep să se umple de pacienţi infectaţi cu tulpini diferite ale virusului. Spitalele ar putea ajunge din nou la saturaţie. Medicii se tem că sunt inevitabile noi restricţii.

„Doar un lockdown total de trei săptămâni ar putea bloca pandemia”, adaugă medicul.

Mai multe articole

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE (PENTRU AUTOVEHICULELE CU MASĂ TONALĂ MAXIMĂ AUTORIZATĂ MAI MARE DE 7,5 T) CAUZATE DE CONDIȚII METEO DEOSEBITE

Timp de trei zile se în intervalul orar 12.00-20.00 se închid circulației vehiculelor de mare …

Un comentariu

  1. Nu ezista nici un covrig. Vaxinu e toxic si ucide. In articol scrie de mai multe tulpini. Sa se hotareasca ori e tulpina din anglia ori e mai multe tulpini din capul lor de mascarici mincinosi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *