web analytics

Accident grav pe drumul Reșița-Oravița. O persoană a avut nevoie de descarcerare

  • Accident grav pe drumul de legătură Reșița-Oravița
  • O persoană a avut nevoie de descarcerare pentru a fi eliberată dintre fiarele mașinii
  • Celelalte două victime nu au avut nevoie să fie transportate la spital

Un grav accident rutier s-a produs marți după-masa pe DN 581 Reşiţa-Oraviţa, între două autoturisme, soldat cu trei victime, dintre care una încarcerată.

Două mașini s-au ciocnit, iar o persoană a avut nevoie de descarcerare pentru a fi eliberată dintre fiarele mașinii. Au intervenit pompierii de la Reșița cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SAJ și unul IPJ.

Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism, acuzând o durere la membrul inferior și a fost predată echipajului SAJ. Celelalte două victime nu au avut nevoie să fie transportate la spital.

„Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism, cu fractură de membru inferior, și a fost predată echipajului SAJ, în vederea transportării acesteia la spital. Celelalte două victime nu au avut nevoie să fie transportate la spital, nesuferind răni grave“, informează ISU CS.

Mai multe articole

MASCA OBLIGATORIE ÎN TOATE SPAȚIILE, ÎNCHISE SAU DESCHISE! ACCESUL ÎN INSTITUȚII DOAR CU CERTIFICATUL VERDE, INTERZIS LA NUNȚI ȘI LA BOTEZURI

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate