web analytics

NICA și FRITZ merg împreună la BUCUREȘTI pentru binele județului Timiș!

  • Nica si FRITZ se lupta pentru județul Timiș
  • București

Tinerii conducători ai orașului Timișoara, respectiv județului Timiș au înțeles că proiectele mari se realizează cu ajutorul Bucureștiului.

Alin Nica și Dominic Fritz merg des la București, să obțină finanțări pentru proiectele județului Timiș.

‘Am fost astăzi, întreaga zi, la București, pentru Timișoara. Am vorbit despre stadion și Sala Polivalentă la Compania Națională de Investiții și despre Timișoara capitală culturală europeană la Ministerul Culturii.

Nu este un secret că acord importanță drumurilor din județ, infrastructurii și bunelor relații cu primarii din teritoriu, oricât de mici ar fi localitățile lor. Ce se știe mai puțin este faptul că, din primele zile de mandat, am trecut municipiul Timișoara pe lista priorităților Consiliului Județean Timiș. Am în vedere proiecte strategice, de anvergură, pentru care am produs mai mult decât idei, am creat oportunități de finanțare și de implementare.

Prea mult timp a existat un clivaj între administrarea locală a orașului Timișoara și guvernarea județeană. Primăria Timișoara are nevoie de ajutor, iar Consiliul Județean Timiș va face tot posibilul să aducă resurse atât în bani cât și în expertiză. Drept dovadă, alături de mine, l-am avut pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei, împreună cu care am promovat interesele timișorenilor la București’, a scris Nica pe pagina sa de facebook.

 

Mai multe articole

Accident între un tramvai și două autoturisme în Piața Traian din Timișoara

Astăzi în jurul orei 11 s-a produs un accident rutier in Timisoara, P-ta Traian, intre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate