web analytics

Netflix testează o funcție de limitare a distribuirii parolei între utilizatori

  • Netflix testează o funcție de limitare a distribuirii parolei între clienți
  • Utilizatorii vor fi verificați dacă locuiesc sau nu cu titularul contului
  • Nu se știe încă dacă verificarea adreselor va fi implementată la scară largă

Utilizatorii Netflix care folosesc conturile prietenilor sau rudelor ar putea să fie nevoiți să își facă propriul abonament ca să poată să urmărească în continuare seriale și filme pe platforma de streaming.

Compania încearcă să oprească împărțirea contului cu alte persoane care nu locuiesc în aceeași casă cu proprietarul abonamentului, scrie BBC.

Utilizatorii din Marea Britanie au raportat că în momentul în care au accesat platforma le-a apărut un mesaj în care scria: „Dacă nu locuiți împreună cu proprietarul acestui cont, aveți nevoie de propriul dvs. cont pentru a vă uita în continuare (la filme și seriale)”.Aceștia au fost apoi rugați să introducă un cod trimis prin SMS sau e-mail proprietarului contului.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei, „acest test este conceput pentru a se asigura că persoanele care utilizează conturile de pe Netflix sunt autorizate să facă acest lucru”.

Netflix încearcă să împiedice utilizatorii neeligibili, deși nu este clar câte persoane folosesc platforma încălcând politicile companiei.

 

Mai multe articole

Salariul MINIM ar putea să CREASCĂ

Salariu minim Majorare Preşedintele forului european vrea ca salariile minime din statele membre să fie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *