web analytics

Un BEBELUȘ de un AN a fost ÎMPUȘCAT în CAP

  • Un băiețel de un an a fost împușcat în cap de polițiștii din Houston
  • Un bărbat urmărit de poliție s-a urcat în mașina femeii, unde a fost împușcat mortal
  • Bebelușul se află în spital și nu poate respira făra ajutorul aparatelor

Un băiețel de un an a fost împușcat în cap de polițiștii din Houston, SUA. Daisha Smalls, mama bebelușului, își alimenta autoturismul cu benzină, când la un moment dat a văzut mașini de poliție și a auzit sirenele, a spus femeia, într-o conferință de presă.

Fiul ei, Legend, se afla pe bancheta din spate a vehiculului. Conform mamei, un bărbat a urcat în mașina ei și i-a spus să-i dea mașina. Femeia a afirmat că stătea în mașină când bărbatul a sărit înăuntru, iar oamenii legii erau chiar în spatele autoturismului său.

″Înainte să-mi dau seama ce s-a întâmplat, ei trăgeau deja asupra mașinii mele și eram îngrozită pentru viața fiului meu”, a spus Smalls.

Într-o declarație dată de adjunctul executiv al șefului Poliției, Troy Finner, s-a prezentat o versiune diferită a ceea ce s-a întâmplat în acest caz.

Smalls nu era în mașină când au avut loc împușcăturile. Bărbatul asupra căruia s-a tras, un tânăr de 30 de ani, era suspect în două jafuri grave și deja era urmărit de polițiști când a sărit dintr-o mașină pe care a lovit-o în timpul urmăririi. Suspectul, care era înarmat, a intrat apoi în mașina lui Smalls. Bărbatul a refuzat să arunce arma, iar ofițerii l-au împușcat de mai multe ori. Infractorul a murit la fața locului. Băiețelul a fost și el împușcat, a afirmat Finner.

“Temându-se pentru siguranța mamei, unul dintre ofițerii noștri și-a descărcat arma de serviciu, împușcând mortal suspectul. Din păcate, bebelușul Legend a fost, de asemenea, împușcat. Ofițerii aflați la fața locului i-au acordat imediat primul ajutor băiatului”, a declarat acesta.

Bebelușul se află în spital și nu poate respira făra ajutorul aparatelor.

 

 

Mai multe articole

Pensionar de 85 de ani prins de DOUĂ ori într-o ZI la PROSTITUATE

Pensionar Prins la PROSTITUATE Un pensionar în vârstă de 85 de ani din Eboli, Italia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *