web analytics

APROAPE 50% DINTRE ELEVII LICEULUI DIN FĂGET AU PRIMIT LAPTOPURI ȘI TABLETE

Nu mai putin de 99 de laptop-uri au ajuns recent la elevii liceului Traian Vuia din Faget, printr-un program al Ministerului Invatamantului. Directorului liceului a explicat pentru teleeuropa nova, unde si cum vor fi acestea impartite. Aproape jumătate dintre elevii Liceului ,,Traian Vuia” din Făget beneficiază de laptopuri și tablete, prin care își pot desfășura cursurile online. 99 de laptopuri au ajuns recent la Liceul ,,Traian Vuia”  Făget, printr-un program al Ministerului Învățământului. Valoarea toatală a celor 99 de laptopuri se ridică la aproximativ 45 000 de dolari.

Victor Birău- directorul Liceului ,,Traian Vuia” Făget: Despre aceste laptopuri pot să va spun că au venit printr-un program cu finanțare externă, realizat de Ministerul Învățământului. Sunt în număr de 99 de bucăți și în urma unei proceduri de repartizare elaborate de Consiliul de Administrație și de către mine, în următoarele zile, conform unui calendar, vor fi repartizate către elevi. Este bine de știut de la început că aceste laptopuri vor fi repartizate elevilor cu probleme, care provin din diferite medii sociale defavorizate, care nu au un venit. 

Pe lângă aceste laptopuri, instituția de învățământ din Făget a mai primit 100 de tablete, printr-un proiect inițiat de Primăria Orașului Făget, încă 203 tablete printr-un proiect inițiat tot de Ministerul Învățământului și alte cinci laptopuri de la o fundație. Astfel că aproape 50 % din elevii liceului beneficiază de laptopuri și tablete noi din diferite surse de finanțare.

Mai multe articole

TÂNĂR DE 18 ANI PRINS CONDUCÂND FĂRĂ PERMIS O MAȘINĂ FURATĂ

 

Un comentariu

  1. Macar atat, presimt ca vor avea mare nevoie de ele in curand…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *