web analytics

Un BĂRBAT de 45 de ani, a MURIT la patru ORE după VACCIN(prima doză)

  • Bărbat de 45 de ani
  • A decedat după vaccin

Bărbatul s-a simțit rău la patru ore după ce i s-a administrat vaccinul Pfizer.

A doua zi dimineată, el a fost găsit mort de echipajul de ambulanță solicitat de familie.

Bărbatul s-a prezentat în cursul zilei de 2 martie, conform programării în platforma electronică, pentru administrarea primei doze de vaccin produs de Pfizer/BioNTech, într-un centru de vaccinare din Mioveni, județul Argeș.

Bărbatul și-a pierdut cunoștința la 4 ore după vaccinare
Conform datelor furnizate către CNCAV, după patru ore de la administrarea vaccinului, pacientul a fost adus cu ambulanța la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni, în urma unui episod de pierdere a conștienței suferit la domiciliu.

La sosirea în unitatea medicală, pacientul avea o stare generală bună, fără a prezenta traumatisme. În urma investigațiilor specifice complexe, acesta a rămas sub supraveghere medicală, însă în seara aceleași zile, bărbatul a solicitat externarea pe propria răspundere, contrar avizului medical.

În dimineața zilei de 3 martie, personalul medical de la Ambulanță, solicitat de familia acestuia, a declarat decesul bărbatului, la domiciliu.

Mai multe articole

TÂNĂR DE 18 ANI PRINS CONDUCÂND FĂRĂ PERMIS O MAȘINĂ FURATĂ

 

Un comentariu

  1. Ce sa mai trebuie sa ieșim afara tuata lumea sa punem stop vaccinul acesta nenorocit treziți vă odată fraților si haideti afaraa trebuie facut lege in institutile statului roman.
    Cerem demisia președintelui CCR Valeriu dornea Jos mafia jos corupția demisia președintelui klaus werner iohanis Demisia obligatoriu JOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *