web analytics

Un român a vândut un LICHIOR, cu care a omorât peste 50 de OAMENI

  • Lichior
  • Metanol

Un român este principalul suspect într-o anchetă uriașă a autorităților din Costa Rica, anchetă legată de moartea a cel puțin 48 de persoane.

Agenția de Investigații Judiciare (OIJ) a confirmat săptămâna aceasta că omul de afaceri din România, care între timp a murit și el, era cercetat pentru distribuirea unei băuturi alcoolice care conținea metanol, băutură care ar fi provocat decesul a zeci de persoane.

Știrea despre moartea românului, cu numele  Rădulescu, a fost dată săptămâna aceasta, odată cu efectuarea unei noi percheziții la domiciliul acestuia din Granadilla de Curridabat, San José, pentru identificarea unor probe cu privire la prezența metanolului într-un tip de lichior, potrivit La Nacion.

Potrivit OIJ, românul avea 54 de ani și a murit pe data de 31 ianuarie din cauze naturale. El a devenit cetățean costarican în 2010 căsătorindu-se cu o localnică, de care, însă, a divorțat doi ani mai târziu.

Ministerul Sănătății a înregistrat, până la 17 decembrie 2020, un număr de 48 de decese – 41 de bărbați și 7 femei – în toată țara legate de consumul de băuturi cu metanol.

 

Mai multe articole

MASCA OBLIGATORIE ÎN TOATE SPAȚIILE, ÎNCHISE SAU DESCHISE! ACCESUL ÎN INSTITUȚII DOAR CU CERTIFICATUL VERDE, INTERZIS LA NUNȚI ȘI LA BOTEZURI

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate