web analytics

TERASELE vor fi DESCHISE până la ora 21.00 în TIMIȘOARA

  • Terase
  • Timișoara

În cadrul ședinței CJSU de astăzi, 10 aprilie, s-a reevaluat situația în localitățile în care au trecut 14 zile de la aplicarea restricțiilor naționale.

Localitățile în care se aplică restricțiile valabile pentru o rată de infectare peste 7,5/1000 locuitori sunt: Bogda, Giera, Giulvăz, Mașloc, Parța, Peciu Nou, Pișchia și Topolovățu Mare.

Deplasarea după ora 20 se face cu declarație pe proprie răspundere, iar magazinele se închid la ora 18 pe întreg parcursul săptămânii.

Localitățile cu o incidență între 4 și 7,5/1000 sunt, după actualizarea hotărârii CJSU: Banloc, Boldur, Bucovăț, Cenad, Dudeștii Vechi, Dumbrava, Dumbrăvița, Fibiș, Găvojdia, Ghiroda, Ghizela, Giarmata, Giroc, Iecea Mare, Jamu Mare, Jebel, Liebling, Livezile, Mănăștiu, Moșnița Nouă, Timișoara, Lugoj, Nițchidorf, Buziaș, Făget, Gătaia, Sânnicolau Mare, Orțișoara, Remetea Mare, Sacoșu Turcesc, Satchinez, Săcălaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Șag, Timișoara, Vălcani.

Prin urmare, în aceste localități, printre care se află Timișoara, Giroc și Moșnița nouă, magazinele și terasele se vor închide la ora 21 în timpul săptămânii, iar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, programul va fi unul redus – până la ora 18.

Carantina de noapte este valabilă de la ora 22,  în weekend începe de la ora 20.

Mai multe articole

EXPOZIȚIE DE PRODUSE TRADIȚIONALE LA TIMIȘOARA

 

Un comentariu

  1. ăștia ori îs cretini ori își bat joc de lume, sau ambele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *