web analytics

Un BĂRBAT a MURIT în TIMP ce POLIȚIA încerca să îl IMOBILIZEZE!

  • Bărbat
  • A murit cand incerca un POLITIST sa il imobilizeze

Un bărbat de 63 de ani, din Pitești, a murit după ce a fost evacuat de polițiști dintr-un local cuprins de un incendiu. Oamenii legii l-ar fi bruscat pe acesta, în momentul în care a fost scos afară din local. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și n-a mai putut fi salvat de medici.

„Cu ocazia intervenției la un incendiu la un local, (aparatură electrică) un bărbat care consuma băuturi alcoolice la o masă a refuzat să iasă din incintă. Barbatul a fost somat, iar ca urmare a faptului că cel în cauză nu s-a supus indicațiilor și s-a manifestat recalcitrant, s-a procedat la evacuarea sa. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, în acest moment i se efectuează manevre de resuscitare”, a anunțat Poliția în cursul dimineții de vineri.

Potrivit epitesti.ro, tragedia s-a produs la o terasă din zona Autogara Sud din Pitești, în urma căreia un bărbat a murit după ce a fost trântit cu fața de asfalt de către unul dintre agenți. În momentul în care bărbatul este căzut, al doilea agent s-a urcat pe el.

„Bărbatul avea asupra sa mai multe medicamente. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei. (…) În cauză se desfăşoară cercetări de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, Florian Popa.

 

Mai multe articole

EXPOZIȚIE DE PRODUSE TRADIȚIONALE LA TIMIȘOARA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *