web analytics

Virgil Musta: Eu cred ca trendul descendent al pandemiei va continua.

  • Musta
  • Pandem

 

Medicul Musta , membru in Comisia Nationala de Management Clinic si Epidemiologic al COVID-19, considera ca, in pofida scaderii numarului de cazuri de COVID-19, regulile de prevenire a raspandiri bolii trebuie respectate in continuare.

„Eu cred ca nu trebuie sa ne relaxam. Trebuie, in continuare, sa fim foarte, foarte prudenti ca sa putem incetul cu incetul, sa revenim la o viata normala respectand, totusi, anumite reguli”, a declarat, duminica dupa amiaza, Virgil Musta, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

„Eu am speranta ca in jumatate de luna, o luna, el (al treilea val al pandemiei – n.r.) va ajunge la un nivel care sa ne permita sa ne desfasuram activitatile normal. Adica eu cred ca trendul descendent va continua si s-ar putea sa fie mai multi factori care sa intervina in acest sens, evolutia normala a infectiei, daca tineti minte, in urma cu un an, in luna iunie numarul de cazuri era foarte mic pentru ca si infectia, pe de o parte, a avut un trend de scadere natural. Pe de alta parte, masurile luate si respectate au dus la scaderea acestui numar. Daca se intelege ca in continuare sa ne vaccinam cat mai multi si cat mai rapid, sunt convins ca lucrurile vor merge bine”, a adaugat medicul.

Mai multe articole

Ministrul Transporturilor pune presiune pe noua conducere a Aeroportului Internațional Timișoara

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, le-a atras, vineri, atenția  reprezentanților Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate