web analytics

Dacă ești în TIMIȘOARA, te poți vaccina din MAȘINĂ! VEZI LOCAȚIA

  • Vaccin din mașină
  • Timișoara

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astăzi, în ședință desfășurată online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-a decis schimbarea temporară a destinației actuale a spațiului parcare N1-P1, Calea Șagului nr. 100, din incinta Shopping City din municipiul Timisoara, în vederea înființării unui  centrul de vaccinare de tip „drive through”, pentru perioada 07.05.2021-07.08.2021.

La următorul punct de pe ordinea de zi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile conform HG 432/2021.

Conform incidenței la 14 zile/1000 de locuitori, unitățile administrativ teritoriale Nițchidorf, Voiteg și Gottlob, au intrat pe anexa 4, urmând să se aplice măsurile stabilite prin HG 432/2021, pentru UAT-urile unde incidența cazurilor este mai mare mai mare de 1,5/1000 de locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori

Mai multe articole

TIMIȘUL A ÎNREGISTRAT DOAR UN NOU CAZ DE CORONAVIRUS

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *