web analytics

O mamă a fost OMORÂTĂ de HOTI in fața fetiței de 11 luni! 300.000 de EURO au fost puși la BĂTAIE pentru prinderea vinovaților

  • Crimă GRECIA
  • 300.000 de EURO recompensă

O familie a fost talharita de hoti in Grecia.

Hoti au omorat prima data cainele familiei, apoi l-au legat pe sot, iar pe sotie au torturat-o in fata fetitei de 11 luni, apoi au omorat-o.

Guvernul grec a pus o recompensă de 300.000 de euro pentru informații ce vor duce la prinderea criminalilor care ucis-o pe studenta britanică Caroline Crouch, strangulată în fața bebelușului ei, în timp ce soțul era legat de un scaun.

Crima s-a petrecut într-o suburbie a orasului ATENA.

Tânără de doar 20 de ani a fost torturată şi ucisă în chinuri cumplite, sub ochii fiicei sale de doar 11 luni, în timpul unei spargeri în locuinţa familiei din Grecia. Caroline Crouch a fost bătută şi strangulată de mai mulţi hoţi, în locuinţa pe care o împărţea cu soțul său, Babis Anagnostopoulos, în vârstă de 33 de ani, în suburbia Glyka Nera din Atena, marți dimineaţă.

Potrivit anchetatorilor, trei indivizi, dintre care unii înarmaţi cu pistoale, au pătruns în casa familiei în jurul orei 5 dimineața, în timp ce un al patrulea stătea de pază afară.

Cei trei au ucis câinele familiei, l-au legat pe Babis, apoi au torturat-o pe Caroline timp de o oră în încercarea de a o face să dezvăluie unde îşi ţineau obiectele de valoare. În final a sfârşit ucisă, sugrumată de unul dintre ei. Atacatorii au luat bijuterii în valoare de 21.500 de lire sterline, 13.000 de lire sterline în numerar și au fugit.

 

 

Mai multe articole

TIMIȘUL A ÎNREGISTRAT DOAR UN NOU CAZ DE CORONAVIRUS

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *