AVION de 2 lei! CONTRACT de MILIOANE de EURO!

John
John iunie 7, 2021
Actualizat 2021/06/07 at 12:54 PM

  • REVINE avionul care FACE DEZINSECȚIE
  • Timișoara

Revine avionul fantomă care face dezinsecție în Timișoara.

Firma Coral Impex are contract baban cu Primăria Timișoara, îî rugăm să cumpere alt avion mai performant, că acesta scoate  fum și ii enervează pe timișoreni cu motorul zgomotos.

Coral Impex stropește atât din avion, cât și de la sol împotriva țânțarilor, în perioada 8-30 iunie.

Se intervine de la sol, între orele 21-5, dar și cu avionul, care va zbura deasupra orașului în intervalul 6-10 și 17-21.

„Rugăm cetăţenii să evite să treacă sau să stea în zona de acţiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluţii de combatere a ţânţarilor şi larvele acestora pentru a evita eventualele incidente neplăcute. Personalul implicat în execuţia serviciilor este calificat în funcţia de agent DDD, în conformitate cu legislația în vigoare și este dotat cu echipament de protecție corespunzător. Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *