web analytics

SEBASTIAN PAUL, BUCĂTARUL CARE EVITĂ RISIPA DE MÂNCARE OFERIND-O GRATUIT TRECĂTORILOR

Un bucătar timișorean dorește să atragă atenția asupra risipei alimentare și a ales să o facă într-un mod deosebit. Acesta scoate mâncarea gătită de el, pe un raft în fața hotelului în care lucrează și o oferă gratuit trecătorilor care, poate, n-au avut ce mânca. Bucătarul își dorește să-i atragă și pe ceilalți colegi de breaslă să se alăture demersului său împotriva risipei de mâncare.  Sebastian Paul, cunoscut după brandul Bucătăria lui Paul, scoate zilnic în fața restaurantului unde lucrează, câteva porții de mâncare pentru oamenii cărora le e foame și nu au suficienți bani. Acesta spune că mâncarea scoasă e cea care rămâne nevândută în timpul zilei, pe care, în loc să o arunce o împachetează frumos și o așează pe un raft în fața restaurantului, sub mesajul ,,Servește dacă îți este foame”.

Mai multe articole

MASCA OBLIGATORIE ÎN TOATE SPAȚIILE, ÎNCHISE SAU DESCHISE! ACCESUL ÎN INSTITUȚII DOAR CU CERTIFICATUL VERDE, INTERZIS LA NUNȚI ȘI LA BOTEZURI

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate