web analytics

De ASTĂZI toate PERSOANELE peste 12 ani vor fi testați cu teste rapide la INTRAREA în GRECIA! Care sunt pozitivi vor sta în CARANTINĂ

  • Grecia
  • Copii de 12 ani

De azi dimineață, oricine intră pe teritoriul Greciei (indiferent de țara de origine) va fi testat cu teste rapide. Dacă persoanele sunt detectate cu Covid-19 ele vor sta în carantină, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

„A fost introdusă obligativitatea testării la punctele de frontieră a tuturor persoanelor care intră pe teritoriul elen, indiferent de statul de origine! Persoanele depistate pozitiv la aceste teste vor fi supuse regimului de carantină cu durata de 10 zile la locul de domiciliu sau la o locație stabilită de autoritățile elene. Persoanele confirmate pozitiv la aceste teste, dar care au fost imunizate complet (14 zile de administrarea celei de-a doua doze ori a dozei unice pentru serul Johnson&Johnson), sunt supuse unei perioade de carantină de doar 7 zile. În ultima zi de carantină, toate aceste categorii de persoane vor fi supuse unui test tip PCR”, anunță MAE.

 

Mai multe articole

MUZEUL PARȚA, MAI APROAPE DE REALITATE

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate