web analytics

Un TRACTOR cu trei persoane, printre care doi copii s-a răsturnat în TIMIȘ! Șoferul a FOST prins sub tractor!

  • Tractor răsturnat
  • Timiș

Un tractor a căzut peste un bărbat, care a rămas încarcerat, ulterior a decedat.

Incidentul a avut loc în partea de est a județului Timiș, în localitatea Fărășești.

Pentru gestionarea situației de urgență, au fost alocate urmatoarele forțe și mijloace: o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 8 pompieri din cadrul Stației de Pompieri Făget, dar și un echipaj medical SAJ cu medic.
De asemenea, având în vedere informațiile preliminare obținute de la apelant, s-a dispus și alertarea elicopterului SMURD.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat următoarele: un tractor, în care se aflau 3 persoane, s-a răsturnat și a surprins sub acesta o persoană de sex masculin, iar celelalte 2 persoane de sex feminin (minore de 11 și 13 ani) au fost proiectate pe câmp.
După extragerea victimei, au fost efectuate manevrele de resuscitare. Din păcate însă, victima (bărbat în vârstă de 47 de ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de către medicul SAJ.
Minora de 11 ani, cu traumatisme la membrele inferioare, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spitalul de copii “Louis Turcanu” din Timisoara. Cealaltă minoră, de 13 ani, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital pentru investigații medicale.

Mai multe articole

”NOI REVITALIZĂM ORAȘUL!” TU CUM VREI SĂ ARATE SPAȚIILE PUBLICE DIN LUGOJ?

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate