web analytics

Carantină de noapte pentru localități din Timiș

  • Carantina
  • Timiș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a dispus restricții suplimentare pentru mai multe localități din Timiș în urma creșterii ratei de infectare cu Covid-19.

La Moravița și Sânandrei nu se mai pot face nunți și petreceri, iar barurile, cafenelele și restaurantele se închid în interior. Măsuri suplimentare sunt și pentru localitățile Ghizela, Jimbolia, Parța, Dudeștii Noi și Săcălaz.

„În cadrul ședinței de astăzi, Cenei, Bara, Dumbrava și Denta au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. Totodată, UAT-urile Moravița și Sânandrei au fost trecute pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile (Unități Administrativ-Teritoriale) cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori. Unitățile administrative-teritoriale Ghizela, Jimbolia, Parța, Dudeștii Noi și Săcălaz au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Timiș.

Mai multe articole

TIMIȘOARA A RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ. CE SPUNE PRIMARUL FRITZ?

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate