web analytics

Directorul general de la fabrica de anvelope CONTINENTAL, în vizită la CJ TIMIȘ

  • CJ TIMIȘ
  • Continental

Directorul general Matthieu Turlure, care este și nou în această funcție, a fost în vizită la CJ Timiș.

El a fost primit chiar de președintele CJ TIMIȘ, ALIN NICA, totodată au fost clarificate unele colaborări pentru comunitate.

Am primit vizita lui Matthieu Turlure, noul director general al fabricii de anvelope Continental din Timișoara, unul dintre cei mai mari angajatori ai județului nostru.
Am apreciat viziunea sa în ceea ce privește viitoarele proiecte educaționale și de responsabilitate socială ale corporației, cu impact clar asupra comunității noastre. Alături de echipa sa, cred că dl Turlure va coordona idei și proiecte inovatoare prin care va ajuta comunitatea, idei la care putem contribui și noi ca instituție publică.
Îi urez succes în activitățile pe care le desfășoară în România, cu convingerea că va respecta deopotrivă standardele de calitate și așteptările comunității timișene și timișorene care găzduiesc fabrica, a scris Alin Nica pe pagina sa de facebook.

Sperăm ca noul director să înțeleagă importanța funcționării filtrelor, cei care au fost înaintea dânsului, au poluat la greu orașul Timișoara.

Mai multe articole

MUZEUL PARȚA, MAI APROAPE DE REALITATE

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate