web analytics

Gata cu nunțile și petrecerile în mai multe localități, printre care și Giroc și Dumbrăvița

În localitățile Dumbrava, Dumbrăvița și Giroc nu se mai pot face nunți și petreceri, iar barurile, cafenelele și restaurantele se vor închise în interior.

Primele măsuri anti-Covid pentru Timișoara, în valul 4. Fără spectacole, nunți și petreceri la Giroc și Dumbrăvița

Scris de Oana Bocănici  Restricții suplimentare pentru mai multe localități din Timiș în urma creșterii ratei de infectare cu Covid-19, printre care și la Timișoara. La Dumbrava, Dumbrăvița și Giroc nu se mai pot face nunți și petreceri, iar barurile, cafenelele și restaurantele se vor închise în interior.

Miercuri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Ovidiu Drăgănescu, a decis măsuri suplimentare anti-Covid pentru Mașloc, Dumbrava, Dumbrăvița și Giroc, Timișoara, Giera, Bara, Cenei, Moravița și Sacoșu Turcesc. În Mașloc va fi carantină de noapte în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. La Dumbrava, Dumbrăvița și Giroc nu se mai pot face nunți și petreceri, iar barurile, cafenelele și restaurantele se închid în interior.

„În cadrul ședinței de astăzi, UAT Mașloc a fost trecută de pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. Totodată, UAT-urile Dumbrava, Dumbrăvița și Giroc au fost trecute (…) pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori. În plus, unitatea administrativ-teritorială Cenei a intrat pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori. Municipiul Timișoara și unitățile administrative-teritoriale Giera, Bara, Moravița și Sacoșu Turcesc au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timiș.

Mai multe articole

TIMIȘOARA A RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ. CE SPUNE PRIMARUL FRITZ?

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate