web analytics

Iohannis prezent, în prima zi de școală

Klaus Iohannis, președintele României, a fost prezent, luni, la festivităţile organizate la începutul anului şcolar de la Liceul Tehnologic Carol I din comuna prahoveană Valea Doftanei.

„A trebuit să ne adaptăm cu toții cât se poate de repede și de bine pentru a continua procesul de educație concomitent cu apărarea sănătății oamenilor. În acest an reînceperea anului școlar are loc din păcate tot sub spectrul pandemiei, tocmai de aceea menținerea școlilor deschise cu prezență fizică depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi, respectarea normelor sanitare și vaccinarea, fiind esențiale”, a declarat Klaus Iohannis, luni, la ceremonia care a avut loc la Liceul Tehnologic din Valea Doftanei, județul Prahova. Şeful statului a mulţumit profesorilor, elevilor şi părinţilor pentru eforturile depuse în continuarea procesului de educaţie în perioada crizei sanitare și a avut un mesaj pentru elevi.

„Să vă bucurați de tot ce este mai frumos în procesul educațional, să porniți în această aventură fascinantă a cunoașterii alături de dascăli, să interacționați, să comunicați cât mai mult cu colegii. În același timp trebuie să fim cu toții conștienți că pandemia nu s-a încheiat. Este important să respectăm cu strictețe măsurile stabilite de autorități pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi”, a mai transmis Klaus Iohannis. La ceremonia de deschidere a anului şcolar de la liceul din Valea Doftanei a fost prezent, de asemenea, ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu

Mai multe articole

TIMIȘOARA A RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ. CE SPUNE PRIMARUL FRITZ?

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate