web analytics

Un șofer de 23 de ani a murit, după ce a plonjat cu TIR-ul într-o prăpastie adâncă de 20m

  • Tir
  • 20 de ani

Un TIR încărcat cu grâu, care se încadrase în sensul giratoriu de la Agigea a părăsit suprafaţa de drum şi a sărit peste parapete.

S-a întâmplat astăzi la cinci dimineaţa. În urma impactului cu solul, şoferul de 23 de ani a rămas încarcerat. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje SMURD, precum şi agenţi de la Rutieră.
Şoferul a fost scos în cele din urmă, însă viaţa lui nu a mai putut fi salvată.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 – dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța). În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul poliţiei din Constanţa.

 

Mai multe articole

PROIECTE AMBIȚIOASE PENTRU VIITORUL APROPIAT ÎN GĂVOJDIA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donează prin Paypal sau Revolut.

Aplicația Tele Europa Nova pe Android

acum pe Google Play

Publicitate